| WIZYTÓWKA wyborcza |
|
|
|
| Wpisał Alicja Kosiba Lesiak |
| Poniedziałek, 18. Październik 2010 20:27 |
|
Szanowni Państwo, Wyborcy,
dziękuję za oddane na moją kandydaturę głosy, których było o prawie 60% więcej niż w wyborach przed 4 laty. Uważam to za swój znaczący sukces, do którego i Państwo się przyczyniliście. Mimo to liczba ta nie była wystarczająca do powtórnego zajęcia przeze mnie miejsca w Radzie Miejskiej w kadencji 2010-2014. Znaleźli się w niej jednak kandydaci zgodnie z wolą Wyborców - najlepsi, i mam nadzieję, że pełniąc funkcję radnych, będą dbać o nasze miasto najlepiej jak potrafią. Ja sama starałam się właśnie tak wykonywać w minionych 4 latach obowiązki wynikające z mandatu radnego. Dowodem mojej pracy są zapisy na tej właśnie stronie internetowej. Nadal pozostawiam je w tym miejscu, do zapoznania się i oceny przez Państwa. Z poważaniem Alicja Kosiba-Lesiak
Mieszkam tu, gdzie moi krewni i kilka pokoleń przodków - śląskich rodzin. Pełnię funkcję Przewodniczącej Komisji ds Rodziny, Zdrowia, Opieki Społecznej i Ochrony Środowiska w obecnej Radzie Miejskiej. Jestem też członkiem Komisji Bezpieczeństwa i Porządku Prawnego oraz trzech społecznych Rad: Muzeum , SP ZOZ TOTU, ds. Nazewnictwa. Od początku kadencji o swojej aktywności samorządowej informuję na stronie internetowej www.alicjakosibalesiak.tgory.pl. Intensywnie komunikuję się z mieszkańcami bezpośrednio, spotykając ich na ulicach miasta oraz prowadząc dyżury i poprzez Internet. W miarę czasu uczestniczę w najróżniejszych lokalnych przedsięwzięciach, co dokumentuję na blogu prowadzonym systematycznie już czwarty rok www.kosiba-lesiak.tg.net.pl Kandyduję do Rady Miejskiej w Okręgu 1,
|
| LAST_UPDATED2 |